Cart 0

TERVETULOA - WELCOME

Sydäntyö - Heartwork

 
siemenet905022017valmis3.jpg
 
 

Tapahtumat, kurssit ja tunnit 

 
 

Meditaatio-maanantait Rauhantilalla keväällä 201

11.2.19.-27.5.19., klo 13.00.-16.30.

Maanantaisin pääset valitsemaan neljästä erilaisesta meditaatiotunnista sinulle sopivan! Ota säännöllinen vakitunti tavaksesi tai kokeile kaikkia vuorotellen!

Emppa-treenit, eli rakentavan vuorovaikutukset harjoitteluryhmä

2.3., 6.4., 4.5. ja 1.6., klo 15.30.-18.00.

Ryhmä on kaikille avoin. Osallistujien odotetaan sitoutuvan rakentavan vuorovaikutuksen ja/tai NVC:n metodiin.

Lasten Tunnetaito- ja Läsnäolokerho Sydänkäpy

Lasten Tunnetaito- ja Läsnäolokerho Sydänkäpy jatkuu helmikuun 2020 ensimmäisellä viikolla. 

Ryhmät tulevat kokoontumaan seuraavasti:

  • Viiden viikon ajan torstaisin ja perjantaisin klo 16.30.-17.15.

  • Kymmenen viikon ajan torstaisin tai perjantaisin klo 16.30.-17.15.

  • Parittomien viikkojen viikonloppuisin la ja su klo 14.00.-14.45.


Ryhmät kootaan lasten iän ja erityistarpeiden mukaisesti. Ryhmien koko ja ikähaitari vaihtelevat.

Ennakkoilmoittautuminen on käynnissä!

Järjestää Sydäntyö - Heartwork, Osuuskunta Lilith.

 
 

Mindfulness

Mindfulnessia, eli kykyä olla läsnä meneillään olevassa tilanteessa, tiedostaen ja tuomitsematta voi harjoitella. Se hoitaa stressiä, auttaa saamaan paremmin yhteyden muihin ihmisiin, kommunikoimaan paremmin ja vähentämään kiirettä.

Jopa mielenterveyden ongelmissa mindfulnessista on lukuisten tutkimnusten mukaan apua. Minfulnessista onkin paljon tuoretta tutkimusta ja siitä on kehitetty toimivia sovelluksia erilaisiin tilanteisiin ja ongelmiin.

 

RTT-terapia

RTT-lyhenne tulee sanoista Rapid Transformational Therapy, eli nopea  muutoksen tekevä terapia. Sitä voi pitää eräänlaisena suoraan ongelman syyhyn vaikuttavana korjaavana toimenpiteenä.

Aikaa ja rahaa on ihmisillä rajallisesti, ja muutosta halutaan nyt eikä kymmenen vuoden päästä. Vaikka ihminen kävisikin tavanomaisessa psykoterapiassa, hän voi saada välitöntä helpotusta hypnoterapiasta, jossa vaikutetaan suoraan alitajunnassa muhiviin asioihin, jotka saavat aikaan ongelmia.

 
 
 

Hengityskoulu

Hengityskoulu on psykofyysisen (psyko)terapian muoto, jossa yhdistelemällä psykofyysistä psykoterapiaa ja psykofyysistä fysioterapiaa  pyritään oppimaan hengittämään vapaasti. Harjoituksissa leikitään, liikutaan, jutellaan ja syvennytään itseen ja omaan sisäiseen maailmaan. Hengityksen vapautumisen voikin sanoa kulkevan käsi kädessä kokonaisvaltaisen psykofyysisen tervehtymisen ja tasapainon kanssa.

_resized-Aro-Ha_0498.jpg
 

Lasten Tunnetaito- ja Läsnäolokerho Sydänkäpy

Kerhossa tehdään mindfulness-harjoituksia, joogataan, harjoitellaan tunne- ja vuorovaikutustaitoja sekä keskittymistä, ja ennen kaikkea ilmaistaan itseään ja annetaan asioiden olla niin kuin ne ovat.

 
 
 

Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaus

Rakentava vuorovaikutus perustuu NVC:hen eli Non-violent Communicationiin. Sen avulla voidaan luoda yhteys eri osapuolten välille niin, että kumpikin osapuoli tulee kuulluksi ja ymmärretyksi. Tärkeintä on, että osapuolien tarpeet ja tunteet saadaan välitettyä toiselle osapuolelle.