Back to All Events

Minä Olen Riittävä - Itsetuntokurssi


 • RAUHANTILA 6 Koulukatu Tampere, 33200 Finland (map)

Kuka minä olen? Mitä minä haluan? Miten voisin oppia arvostamaan ja rakastamaan itseäni juuri tällaisena, mahtavana minuna?

girl-with-a-hood-under-the-sun-picjumbo-com.jpg

Kurssi sinulle, joka kaipaat pysähtymistä näiden kysymysten äärelle turvallisessa ja sallivassa ilmapiirissä. Tule sellaisena kuin olet.

Kurssilla käytettävät metodit pohjaavat mm. tunnetaito-ohjaukseen, Rakentavaan vuorovaikutukseen (NVC), piirityöskentelyyn, ratkaisukeskeiseen lyhytterapiaan, Psykofyysiseen Hengityskouluun, mindfulnessiin ja RTT-muutosterapiaan. Kurssilaiset saavat myös itse vaikuttaa siihen millaiseksi kurssi muotoutuu.

Kokoonnumme noin joka toinen viikko sunnuntaisin klo 15.30.-18.00. Yhden kokoontumisen kesto on 2,5h. Kurssilaisilta edellytetään sitoutumista kurssiin, koska tavoitteena on luoda kurssille turvallinen ja pysyvä tila kasvuun ja eheytymiseen.

alone-with-his-thoughts-picjumbo-com.jpg

Ryhmän kokoontumispäivät ovat sunnuntait 30.9., 14.10, 28.10., 11.11, 25.11, 9.12 ja 16.12.

klo 15.30.-18.00.

Ilmoittautuminen 15.9.2018 mennessä osoitteeseen anna.kallunki@sydantyo.org

Osallistujia otamme maksimissaan kuusi.

Kurssin hinta: 150e

 

Ohjaajina toimivat:

ReettaSalminenKasvokuva.png

Reetta Salminen

Reetta on sosiaalityöntekijä ja ympäristösuunnittelija (kestävän kehityksen koulutusohjelma). Tällä hetkellä Reetta opiskelee myös ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa ja NLP:tä. Reetta on kiinnostunut yhteisöistä ja tunnetaitojen kehittämisestä ja on opiskellut lisäksi mm. luontoherkkyysmenetelmiä ja piirityöskentelyä.

27655180_10155884361161327_8517566382726997613_n.jpg

Anna Kallunki

Anna on pohjakoulutukseltaan sosiologi (YTK matkalla kohti yhdistettyä YTM & YTT lopputyötä), ja on erikoistunut yhteiskuntatieteidenopinnoissaan keho-mieli -yhteyteen, kokemuksellisuuteen, eriarvoisuutta synnyttäviin prosesseihin ja hyvinvoinnin lisäämiseen niin yksilön kuin koko yhteiskunnan tasolla. Yliopisto-opintojen jälkeen Anna on opiskellut useita terapeuttisia menetelmiä, joilla voi aivan konkreettisesti lisätä ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Kurssikertojen teemat tulevat olemaan muun muassa tällaisia:

 • Minä olen RIITTÄVÄ
 • Minä olen RAJALLINEN
 • Minä olen KUULUVA
 • Minä olen MIKÄ MINÄ OLEN
 • Minä olen TARVITSEVA
 • Minä olen TUNTEVA
 • Minä olen MUUTTUVA
 • Minä olen LUONTEVA
 • Minä olen MITÄ AJATTELEN
 • Minä olen HENGITTÄVÄ
 • Minä olen PAIKALLA

 

Nähdään kurssilla!

Anna & Reetta

P.S.: Aiheeseen voit tutustua jo etukäteen osallistumalla TÄYSIN ILMAISELLE Itsetunnon Minikurssille!