Back to All Events

Maanantai-mindfulness Rauhantilassa


Maanantai-mindfulness on kaikille avoin ohjattu mindfulness-harjoituksen aika ja paikka, jonka avulla saa läsnäoloa ja selkeyttä koko tulevalle viikolle! Tehdään kaksi mindfulness-harjoitusta, joista toinen alkaa 12.00. ja toinen 12.30. Osallistua voi kumpaankin tai vain toiseen harjoituksista. 12.30. on mahdollisuus tulla paikalle toista harjoitusta varten ja poistua ensimmäisen jälkeen.

Maksuksi kurssista käy niin sanottu ovimaksu, eli jokainen maksaa omantuntonsa mukaan valitsemansa summan rahalippaaseen.

Ilmoittautuminen tekstiviestillä numeroon 045 6014261. Ilmoittautua tulee vähintään neljä tuntia ennen harjoitustuntia, ja myös osallistumisensa peruminen tulee tehdä neljä tuntia ennen harjoitusta, eli tässä tapauksessa klo 8.00. mennessä.

Rauhantila sijaitsee Tampereella osoitteessa Koulukatu 6. Päälle joustavat ja riittävän lämpimät vaatteet.

Later Event: October 4
Hengityskoulu