Mindfulness on nenäsi edessä

Mindfulnessia, eli kykyä olla läsnä meneillään olevassa tilanteessa, tiedostaen ja tuomitsematta voi harjoitella. Se auttaa pääsemään irti stressin tunteesta, saamaan paremmin yhteyden muihin ihmisiin, kommunikoimaan paremmin ja vähentämään kiirettä.

Jopa mielenterveyden ongelmissa mindfulnessista on lukuisten tutkimnusten mukaan apua. Minfulnessista onkin paljon tuoretta tutkimusta ja siitä on kehitetty toimivia sovelluksia erilaisiin tilanteisiin ja ongelmiin.

Lue lisää mindfulnessista, siitä mihin se perustuu ja mitä kaikkea se saa aikaan!

 

Mindfulness viikkotunnit ja kurssit

60 MINUUTTIA, OVIMAKSULLINEN!

Maanantaisin kokoontuva kaikille avoin mindfulness-ryhmä, johon voit tulla koska tahansa mukaan! Eikä sinun tarvitse maksaa kuin omavalintainen summa niin sanotuksi ovimaksuksi.

Kynnys on uskomattoman matala, tervetuloa rentoon porukkaan!

Lue lisää jos kiinnostuit…

Muut mindfulness-kurssit ja -viikkotunnit

Ota yhteyttä jos haluat osallistua Sydäntyön mindfulness-kursseille tai -tunneille! Heti kun osallistujia on vähintään 3-5, viikkotunti Rauhantilalla (tai jossain muualla) lähtee pyörimään. Tiedustelut ja ilmoittautumiset osoitteeseen anna.kallunki@sydantyo.org.

Mindfulness-viikkotunnilla voi osallistua ostamalla kymmenen kerran kortin hintaan 65€, tai kertamaksulla 7€. Kysy myös erityisryhmille tarkoitetuista alennuksista ja mahdollisista tarjouksista!

Paikat:

Mindfulness kesällä, lomaviikoilla ja joulunaikaan

TULOSSA.

Mindfulness-jooga

TULOSSA! Mikäli sinua kiinnostaa mindfulness-jooga, laita viestiä! Nimittäin tunti alkaa pyöriä heti kun kiinnostuneita on riittävästi.

Lue lisää mindfulness-joogasta TÄÄLTÄ.

 

Avaimet mindfulnessiin -kurssi

Tällä Sydäntyön klassikkokurssilla saat AVAIMET KÄTEEN omaan kykyysi olla tiedostaen ja hyväksyen läsnä tässä hetkessä. Tätä taitoa kutustaan englannin kielellä tuttavallisemmin mindfulnessiksi.

Kurssin käytyäsi tiedät:

  1. Mistä mindfulnessissa on kysymys

  2. Miltä mindfulness tuntuu, mitä se sinulle itsellesi tarkoittaa ja miten JUURI SINÄ ITSE pääset käsiksi siihen.

  3. Miten voit käytännössä hyödyntää mindfulnessia arjessasi

Lue täältä mitä muuta saat kun osallistut kurssille!

 

Yksityisohjaus

60 MINUUTTIA 49€ • 90 MINUUTTIA 69€

Voit varata ajan, jolla saat yksilöllistä ohjausta mindfulnessissa juuri omiin tarpeisiisi. Käynnillä suunnitellaan sinulle myös kotiohjelma, jota voit toteuttaa itsenäisesti sen jälkeen, kun yhdessä olemme opetelleet harjoitusten periaatteet.

 

Ryhmille, järjestöille, yrityksille

HINNOITTELU TAPAUSKOHTAISESTI

Mielenterveyskuntoutujille, änkyttäjille, kouluryhmille, työporukoille…

Voit varata erilaisia kokonaisuuksia, jossa harjoitetaan mindfulnessia eri tavoilla ja tasoilla juuri oman ryhmäsi tai yhteisösi tarpeisiin mukautettuna ja suunniteltuna. Opettaja perehtyy huolellisesti ryhmäsi tarpeisiin ennen opetusta haastattelemalla ryhmäläisiä, konsultoimalla ja erilasten lähteiden avulla.

Erityisryhmille suunnitellut harjoitukset

MIndfulnessista on kehitetty paljon sovelluksia, jotka palvelevat aivan erityisesti joitain tiettyjä tarpeita, vaivoja ja tuovat apua erilaisiin ongelmiin. Sydäntyön Anna Kallunki on ohjannut mindfulnessia muun muassa mielenterveyskuntoutujille Tampereella ja Seinäjoella.

Sydäntyöllä on hallussaan laaja valikoima erilaisiin erityistarpeisiin kehityttettyjä mindfulness-harjoituksia. Anna Kallunki opiskelee koko ajan lisää erilaisissa olosuhteissa, terveydentiloissa ja elämäntilanteissa parhaiten toimivista mindfulness-harjoituksista.

 

Lapsille ja nuorille

Sydäntyö pitää Lasten Tunnetaito- ja Läsnäolokerho Sydänkäpyä, josta voit lukea lisää TÄÄLTÄ.

Mindfulnessia iäkkäille

Seinäjoen kansalaisopistossa toteutettu kurssi, joka etsii toteutumisväylää Tampereen seudulla. Lisätietoja tulossa myöhemmin!

Kysy lisää jos kiinnostuit

Mindfulness ja Rakentava vuorovaikutus

Seinäjoen kansalaisopistossa toteutettu kurssi, joka etsii toteutumisväylää Tampereen seudulla. Lisätietoja tulossa myöhemmin!

Kysy lisää jos kiinnostuit

Mindfulness ja psykofyysinen Hengityskoulu

Kurssilla ja/tai viikkotunnilla yhdistetään mindfulness-harjoituksia ja psykofyysisen terapian hengityksen vapautumiseen pyrkivän Hengityskoulun harjoituksia. Lisätietoja tulossa! Voit ilmoittautua ennakkoon ja ilmaista kiinnostuksesi lähettämällä viestin.

Muru mielen päällä - Hyväksyvä, tiedostava, läsnäoleva syöminen

Mindful Eating tukee tervettä suhdetta ruokaan ja on samaan aikaan täsypainoinen mindfulness-harjoitus. Sitä voidaan käyttää tukena painonhallinnassa, tunnesyömisen taltuttamisena ja jopa syömishäiriöissä.

Kysy lisää jos kiinnostuit!

Läsnäolevan liikkeen päivä

Seinäjoen kansalaisopistossa toteutettu kurssi, joka etsii toteutumisväylää Tampereen seudulla. Lisätietoja tulossa myöhemmin!

Kysy lisää jos kiinnostuit

Räätälöinti tarpeen ja tarkoituksen mukaan

Onko sinulla oma idea, tarve tai käyttötarkoitus mindfulnessille oman mielensä pitkälle harjoittaneen opettajan ohjaamana? Ota yhteyttä niin ideoidaan yhdessä!

 

Ilmoittaudu tai kysy:

Haluatko tietää enemmän mindfulnessista? Entä kiinnostaako sinua tietää, olisiko Sydäntyöllä juuri sinulle sopivaa mindfulnessia? Laita viesti, vaikket edes tietäisi tarkalleen mitä kysyä :)