Back to All Events

Mindfulness-joogaa Arboretumissa


  • Hatanpään Arboretum Hatanpään puistokuja Tampere, 33900 Finland (map)

Kurssi peruuntui ohjaajan pahan aivotärähdyksen vuoksi!

Kasvititeteellinen puutarha on ihanteellinen paikka olla läsnä niin itselleen, kuin ympäröivälle kasvillisuudelle.

Harjoituksissa yhdistellään mindfulness-harjoituksia ja hathajoogan asanaharjoittelua. Välillä harjoitukset sisältävät virtaavaa liikettä ja välillä taas pysähdytään viipymään asanoissa tekemättä mitään muuta kuin ollen läsnä kehossa ja aistien maata, järveä, tuulta, kasvillisuutta, taivasta ja muita ihmisiä.

Kokoonnumme 9.6. alkaen perjantaisin klo 18.00.-19.00. heti, kun ilmoittautuneita on vähintään viisi. Osallistumismaksu on 5 euroa kerta tai 40 euroa kymmenen kerran kortti. Kokoontumiset kestävä ainakin elokuun 24. päivään asti.

Kokoonnumme kahvilan kulmalla, josta lähdemme sen kertaiseen harjoitukseen sopivaan paikkaan, yleensä suurin piirtein samalla alueelle, niin että myöhässä olijat löytävät ryhmänsä helposti.

Kurssi sopii kaikille, sillä harjoitukset voidaan mukauttaa jokaiselle sopiviksi. Aikaisempaa kokemusta mindfulnessista tai joogasta ei tarvitse olla.

Ilmoittautumiset osoitteeseen sydantyo@gmail.com tai puhelinnumeroon 045 6014261 (mieluiten tekstiviestillä).

 

http://www.tampere.fi/asuminen-ja-ymparisto/ymparisto-ja-luonto/puistot-ja-viheralueet/puistot-ja-reitit/hatanpaan-arboretum.html

Later Event: July 14
Mindfulnessia ruusutarhassa