Back to All Events

Mindfulness ja myötäelävä rakentava vuorovaikutus

  • Seinäjoen kansalaisopisto Seinäjoki Finland (map)

Mitä tehdä kun suututtaa, mutta et haluaisi saada aikaan riitaa. Onko joissain tilanteissa vaikeaa saada toinen ymmärtämään, mitä oikeastaan ajaa takaa. Mindfulness ja hyväksyvä rakentava vuorovaikutus tukevat toisiaan erinomaisesti. Mindfulness ohjaa pysähtymään hankalassa tilanteessa ja ottamaan ikään kuin askelen taaksepäin ja tarkastelemaan, mitä tapahtuu itsessä ja mitä tapahtuu ympäristössä. Rakentavan myötäelävän vuorovaikutuksen taito taas auttaa löytämään sellaiset sanat, joilla ristiriitoja saadaan selvitettyä ymmärrystä ja yhteyttä luomalla. Mukaan muistiinpanovälineet ja joustavat mukavat vaatteet.

Lauantaina 18.11.17. klo 10.00.-13.30. Hyllykallion kirjastolla osoitteessa Opintie 1.

Ilmoittautuminen Seinäjoen kansalaisopiston kautta!