Back to All Events

Hengityskouluryhmä uusille: Elettyjä hengenvetoja


Ryhmä sopii kaikille, joille Hengityskoulutyöskentely  osoittautuu ajankohtaiseksi ja hedelmälliseksi terapiamuodoksi. Jos olet kiinnostunut Hengityskoulutyöskentelystä, ota yyhteyttä ohjaaja Anna Kallunkiin osoitteeseen sydantyo.org, ja kerro, mitä ongelmaa tai tilannetta Hengityskoulutyöskentelyllä haluaisit helpottaa.

Hengityskoulussa työstetään psykofyysisten harjoitusten avulla niin mielessä kuin kehossa ilmeneviä ongelmallisiksi koettuja oireita ja muita asioita. Tässä ryhmässä työstää kukin omia hyvin erilaisiakin aiheitaan rinnakkain. Kurssin tarkoitus on etsitään harjoituksia, jota toimivat juuri itselle. Viiden neljä tuntia kestävän kokoontumisen aikana opit tuntemaan itseäsi psykofyysissosiaalisena kokonaisuutena ja alat ymmärtää, miten juuri itselläsi psyykkinen, fyysinen ja sosiaalinen ovat kokemusmaailmassasi vuorovaikutuksessa keskenään täysin sinulle tyypillisellä uniikilla tavallaan. Lisää Hengityskoulusta voit lukea kohdasta 'Palvelumme'.

Hengityskoulukurssille osallistujat valitaan haastattelun perusteella, jotta voitaisiin varmistaa kurssille tulijan motivaatio työskentelyyn, sekä se, että kurssi ei ole osallistujalle liian kuormittava.

Kokoonnumme viisi kertaa ja kokoontuminen kestää aina neljä tuntia.

Kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään neljä. Kurssin maksimi osallistujamäärä on kymmenen. Kurssin ajankohta päätetään yhdessä osallistujien kesken.

Viiden kerran kurssin jälkeen jakaannutaan ryhmiin sen mukaan, millaisia harjoituksia jatkossa kenenkin on hyvä tehdä. Kurssi on siis ikään kuin johdatuskurssi ja samalla tutkimusmatka omaan kehoon ja mieleen. Sen jälkeen on tarkoitus jatkaa yhä syvemmälle omaan sisäiseen maailmaansa turvallisissa ja luottamuksellisessa ryhmässä, jonka muutkin jäsenet hyötyvät juuri samankaltaisista harjoituksista kuin sinä itse.

Osallistumismaksu: 200€, maksun voi maksaa myös erissä. Kurssin voi maksaa Sydäntyön Eliksiirit -nettikaupassa, käteisellä, tai pyytämällä laskun osoitteen sydantyo@gmail.com kautta.

Kesto: Jokainen kokoontuminen kestää kolme tuntia. Siinä ajassa ehdimme syventyä harjoituksiin ja myös palata niistä takaisin arkiseen tilaamme.

Osallistujamäärä: osallistujia ryhmään otetaan 4-8

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu osoitteeseen sydantyo@gmail.com niin saat samalla maksutiedot, joilla voit maksaa kurssin.

Ajankohta: Ilmoittautumisaika on 15.3. asti, minkä jälkeen kurssi alkaa osallistujille sopivana päivämääränä.