Back to All Events

Painonhallintaseminaari elokuussa 2019


  • RAUHANTILA 6 Koulukatu Tampere, 33200 Finland (map)

AJANKOHTA VARMISTUU MYÖHEMMIN

 

Haluatko pysyä ihannepainossasi muuttamalla sen, mitä ajattelet ruuasta? Haluatko lopettaa laihduttamisen ja siitä hyvästä olla lihomatta?

Seminaari perustuu kansainvalisesti arvostetun ja halutun terapeutin Marisa Peerin metodiin, jossa keskeisintä on, että ihminen oivaltaa, miten hänen omat sanansa ja mielikuvansa vaikuttavat häneen itseensä. Ensin opiskellaan:
1. Mielen lait
2. Terveellisen ja haitallisen ruuan erottaminen toisistaan
3. Miten ajatella ruokaa ja syömistä uudella tavalla

Sen jälkeen seuraa hypnoosihoito, jossa nämä opit iskostetaan alitajuntaan saakka! Hypnoosissa kitketään myös haitallisia uskomuksia, jotka ovat saaneet aikaan epäterveellisen suhteen ruokaan.

Rapid Transformational Therapy eli RTT-hypnoosihoito antaa sinulle työkalut, jotka sisäistämällä syöt niin, että pysyt laihduttamatta juuri sopivassa painossa. 

Lisäksi saat elinvoimaa, energiaa, paremmat yöunet, itsevarmuutta, paremman terveyden ja vieläpä näytät hyvinvoivalta ja nuorekkaalta! 

Syöt vain terveellisesti ja saat mittaamatonta mielihyvää siitä!

Seminaarin pitää kansainvälisesti arvostetun Marisa Peerin oppilaana ollut Anna Kallunki. Marisa Peer pitää painonhallintaseminaareja ympäri maailmaa ja toivoo oppilaidensa jatkavan työtään.

Ajankohta: 25.8.18. klo 11.00.-14.00. ja 26.8.18. klo 11.00.-14.00.

Hinta: 158€

Kellonajat saattavat vielä muuttua, mikäli tapahtumapaikka muuttuu. Myös muut tapahtuman yksityiskohdat täsmentyvät vielä lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Elämäntapojemme ja valintojemme taustalla vaikuttaa se, millaisia itseemme ja koko maailmaan liittyviä uskomuksia olemme elämämme varrella sisäistäneet. Suurimman osan uskomuksistamme olemme omaksuneet jo lapsuudessamme!

Tämän kahden päivän seminaarin aikana opit pitämään painosi aina ihanteellisena, ja opit AJATTELEMAAN ja järjestämään elämäsi sellaiseen kuntoon, ettei sinun enää koskaan tarvitse laihduttaa!

Sisältää painonhallinta-hypnoosin ja seminaarin. Opimme, miten se miten ajattelemme ruuasta vaikuttaa syömiseemme. Opettelemme myös tunnistamaan ravinnon joka on meille hyväksi ja joka ei lihota meitä. Kaikkein tärkeintä on se, että opimme ymmärtämään ja hallitsemaan omaa mieltämme ruokaan liittyvissä valinnoissa. Harjoittelemme myös mindfull eating -metodia, eli tiedostavaa hyväksyvää läsnäolevaa tapaa olla läsnä ruokaan liittyville tarpeillemme ja mielihaluillemme, tehdä ruokaan liittyviä valintoja.

Varaa paikkasi ennen kuin sali on täynnä!