Itsetunnon minikurssi

 

Olet saattanut jo hyvin varhaisella iällä alkaa pelätä, että sinua arvostellaan ja tuomitaan. Useimmat meistä kokevat tällaista pelkoa läpi koko elämänsä! Tuomituksi tulemisen pelko vie helposti itsetuntosi.

Onko se vaikeaa saada takaisin? Saatat ajatella että on.

Mutta vastaan että EI OLE, se ei ole vaikeaa!

Voin opettaa sinulle tällä kurssilla, miten se tehdään. Näytän sinulle miten pääset vapaaksi tuomituksi tulemisen pelosta, joka sinussa on elänyt jo vuosikausia. 

Opit kontrolloimaan tätä pelkoa ja tilalle jää ainoastaan VAHVA itsetunto.

 LUE VIELÄ TÄMÄKIN!

Toivottavasti pidit itsetunnon mini-kurssistani. Uskon että piditkin, ja että se teki hyvää, sillä huono itsetunto saattaa pidätellä meitä jopa vuosikausia elämän monilla eri osa-aluella. Se estää meitä tekemästä asioita, joita todellisuudessa haluaisimme tehdä.

Ilman itsetuntoa on vaikea pyytää palkankorotusta, käydä työhaastattelussa, pyytää mukavaa ihmistä treffeille ja mitä vielä!

Ja vaikka onnistuisikin tekemään nämä asiat, siitä eteenpäinkin voi olla hankalaa, sillä ihmissuhteita on vaikea rakentaa toimiviksi, jos oma itsetunto on huono.

On yksi hoito ylitse muiden, joka palvelee itsetuntoasi ja hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Se on RTT-muutoshoito nimeltään "Olen riittävä". Se on eliksiiriä suoraan huonoa itsetuntoa aiheuttaviin syihin, alitajunnassa eläviin uskomuksiin siitä, ettemme olisi jollain tavalla riittävän hyviä, ettemme kelpaisi ja olisi rakastettavia juuri sellaisina kuin olemme.

Se auttaa onnistumaan niin työ- kuin rakkauselämässä!

Siinä käsitellään myös suhdetta omaan kehoosi, jotta alkaisit kohdella sitä arvostavasti, syömällä terveellisemmin ja harrastamalla liikuntaa. Ennen kaikkea se saa sinut huolehtimaan hyvinvoinnistasi paremmin siksi että HALUAT tehdä niin, eikä siksi, että tunnet painetta tehdä niin kelvataksesi ja tunteaksesi olosi riittävän hyväksi.

Kun kuuntelet "Olen riittävä" -hoidosta mukaan saamaasi äänitettä säännöllisesti, alat TIETÄÄ, että olet täydellisen riittävä juuri sellaisena kuin olet! On kuin raskas paino jota olet vuosikausia kantanut alkaisi sulaa pois olemuksestasi. Olet nyt itsellesi ystävällinen ja se loistaa sinusta myös ihmisille ympärilläsi, ja heidänkin on helpompi olla sinulle ystävällisiä...

Joten seuraa sähköpostiasi, lähetän pian sinulle lisätietoja "Olen riittävä" -hoidosta ja muista hypnoosihoidoista ja valmiista äänitteistä, Voit voivat ostaa hoidon tai valmiin äänitteen, hemmotella ja vaalia itseäsi niiden avulla.

Sydäntyöterveisin,

Anna Kallunki