Jännittäviä uutuuksia, uusi Toimitila Tampereella ja syksyn 2017 ohjelma

Tänä syksynä Sydäntyö pääsee ensimmäistä kertaa toimimaan kokopäiväisesti ja käyttämään kaikkia resurssejaan! Nimittäin lokakuun alusta alkaen Sydäntyöllä on oma toimitila Tampereella osoitteessa Koulukatu 6. Toimitilan nimeksi tulee Rauhantila ja sen avajaisia vietetään joulukuussa - joskin toiminta Rauhantilassa alkaa siis jo heti lokakuun ensimmäisenä arkipäivänä, eli lokakuun toinen päivä. Rauhantilan syksyn kurssit löytyvät jo nyt Sydäntyön sivuilta kurssit-kohdasta.

 

YKSITYISVASTAANOTTO ALKAA PYÖRIMÄÄN

Otan vastaan yksityisasiakkaita syyskuun alusta alkaen. Lokakuun alusta alkaen vastaanotto on Rauhantilassa, mutta sitä ennen kotonani Pirkkalassa, asiakkaan kotona tai jossain vuokratussa tilassa. Yksityisasiakkaille tarjoan

 • hengityskouluharjoituksia,
 • psykofyysistä psykoterapiaa,
 • mindfulnessia,
 • rakentavan vuorovaikutuksen harjoituksia
 • ja joogaa.

Lisätietoja voit kysyä numerosta 045 6014261, mieluiten tekstiviestillä, niin voimme sopia ajan tapaamiselle tai puhelulle!

 

JÄNNITTÄVÄT UUTUUDET

Alan pian tarjota myös erästä uutta hoitomuotoa, joka on Suomessa vielä kohtalaisen tuntematon. Tästä hoitomuodosta tiedotan vielä erikseen tutustumistarjousten kera!

Toinen jännittävä uutuus on Lasten Läsnäolokerho Sydänkäpy! Viisivuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille suunnattu kerho alkaa kokoontua vuoden alusta alkaen Rauhantilassa parittomien viikkojen viikonloppuina, joko lauantaisin tai sunnuntaisin. Lisätietoja tulee lähempänä vuodenvaihdetta!

 

SYKSYN OHJELMA

Tänä syksynä Sydäntyö toimii Seinäjoen ja Tampereen lisäksi myös Ylöjärvellä Gilda Galleriassa ja Pirkkalassa vielä määrittymättömässä paikassa.

 

PIRKKALA

 • Mindfulness viikkotunti sunnuntaisin klo 11.00. Paikka ja päivämäärät varmistuvat myöhemmin!
 • Mindfulness-meditaatio suuren kuusen alla, ajankohta selviää myöhemmin!

 

SEINÄJOKI

 

TAMPERE

Mindfulness-kurssit ja viikkotunnit Rauhantilassa:

Kolme kertaa viikossa on ihanteellinen määrä, jos haluan huomata merkittäviä muutoksia tiedostavan hyväksyvän läsnäolon määrässä ja laadussa arjessasi. Säännöllinen mindfulnessin harjoittaminen alkaa yleensä vaikuttaa myös elämäntapoihisi, ihmissuhteisiisi, terveyteesi ja elämänlaatuusi. Tämä tapahtuu siksi, että alat nähdä ja kokea elämäsi uudella tavalla!

 

Hengityskoulu:

Rauhantilassa keskiviikkoisin 4.10.-20.12. klo 14.30.-15.30. Lisätietoja tulossa!

 

YLÖJÄRVI

 • Mindfulness viikkotunti sunnuntaisin Gilda Galleriassa 24.9.17. alkaen, tarkempaa tietoa tulossa hyvin pian!

   

  MUUTA OHJELMAA

  - Rauhantilan avajaisjuhlat oulukuussa, pysykää kuulolla

  - Avoimien ovien päivät Rauhantilassa: päivämäärät tiedotetaan erikseen myöhemmin!

   

  Syksyn ohjelman tarkemmat tiedot löydät kurssit-sivulta.

  Ilmoittautumisjärjetelmästä pääset ilmoittautumaan viikkotunneille ja kursseille.

  Anna Kallunki