Tilaa ilmainen Itsetunnon Minikurssi!

Kärsitkö huonosta itsetunnosta? Tai haluatko muuten vain ymmärtää, miten oma itsetuntosi vaikuttaa elämässäsi.

Mene osoitteeseen sydantyo.org/itsetunto ja tilaa itsellesi ilmainen itsetuntoa parantava minikurssi!

Lähes kaikilla asiakkaillani on ollut ongelmia itsetuntonta kanssa, vaikka he tulevat tapaamaan minua jostain muusta syystä.

Kun ei ole itsevarmuutta ja itsetunto on huono, tuntuu kuin olisimme yksin ongelmamme kanssa.

Todellisuudessa jopa erittäin menestyvillä ihmisillä, ja jopa huippumalleilla, rokkitähdillä, olympiatason urheilijoilla ja suuryritysten johtajilla on hyvin usein huono itsetunto.

Kun kärsimme huonosta itsetunnosta, pientenkin päätösten tekeminen voi olla vaikeaa, koska emme luota omaan arvostelukykyymme! Pelkäämme liikaa virheiden tekemistä, emmekä sen vuoksi pysty elämään huolettomasti ja uskoa itseemme, emmekä pysty elämään kunnolla tässä hetkessä.

RTT-hypnoosihoito pitää sisällään yksinkertaisia mutta uskomattoman voimakkaita tekniikoita, jotka rakentavat kuntoon itsetunnon ja antavat sinulle järkkymättömän itsevarmuuden!

Nyt pääset tutustumaan näihin tekniikoihin TÄYSIN ILMAISEKSI. Osallistu itsetuntoa parantavalle minikurssille ja tunne kuinka itsetuntosi alkaa vahvistua perustoistaan asti! Tunnet kurssin jälkeen olosi itsevarmaksi riippumatta siitä mitä tapahtuu!

Kun sinulla on hyvä itsetunto, olet eläväisempi, iloisempi ja rauhassa itsesi kanssa, ja muut pitävät sinua viehättävänä.

Tule mukaan klikkaamalla alapuolella olevaa linkkiä:

sydantyo.org/itsetunto

Lisää hypnoosista voit lukea Tieteellinen Hypnoosi ry.:n sivuilta: https://tieteellinenhypnoosi.fi