Itsetunnon minikurssin lopputuloksia

Olen saanut aivan ihania viestejä itsetunnon minikurssiin liittyen, kiitos niistä! Minulle on tärkeää kuulla millaisia ajatuksia kurssi on teissä herättänyt!

Jos et vielä ole saanut kurssia, voit tilata sen osoitteesta sydantyo.org/itsetunto

Pian muutan Itsetunnon minikurssin sellaiseksi, että sinne pääsee ainoastaan salasanalla, joten tilaa ja kuuntele kurssi mielellään jo tänään tai viimeistään lähipäivinä. Ihmiset olisivat nimittäin valmiita jopa maksamaan kurssista, mietinkin, että teenkö siitä pian myös maksullisen.

Nyt saat kuitenkin Itsetunnon minikurssin itsellesi täysin ilmaiseksi!

Itsetunto on yllättävän keskeinen tekijä hyvinvoinnissa. Sen parantaminen ei paranna kaikkia ongelmiasi, mutta jo pelkästään itsetunnon parantaminen parantaa elämänlaatuasi. Ja kun itsetuntosi on parempi, olet valmiimpi pääsemään eroon muistakin ongelmistasi, olivat ne sitten ihan pieniä tai pelottavan suuria.

Seuraavaksi haluaisin kuulla vielä useammalta kurssin kuunnelleelta, mitä kurssi sinussa herätti?

Voit kertoa minulle vastaamalla vaikkapa tähän viestiin, tai sitten suoraan nettisivuilleni kommentoimalla uutista, jossa kerrotaan Itsetunnon minikurssin lopputuloksista. Lopputuloksia pääset ihailemaan sivulla sydantyo.org/itsetunnon-minikurssin-lopputuloksia

Haluaisin erityisesti kuulla seuraavanlaisista asioista:

  • Mitä kirjoitit muistiinpanoihisi äänitettä kuunnellessasi? Voit lähettää minulle kuvan jostain kohdasta muistiinpanojasi, tai sitten kirjoittaa minulle niistä otteita.
  • Löysitkö jotain uutta itsestäsi? Jotain, mitä et aikaisemmin ollut ymmärtänyt ainakaan yhtä kirkkaasti.
  • Millaisia itseesi liittyviä ajatuksia ja uskomuksia huomasit sinulla olevan? Miten ne menisivät, jos muuttaisit me myönteisiksi? Tässä asiassa voin auttaa sinua, jos tämä jäi sinulta puolitiehen.

Eli lähetä minulla vastauksia näihin kysymyksiin osoitteeseen anna.kallunki@sydantyo.org tai sitten kirjoita ne suoraan kommenttikenttään tämän uutisen alle!

Pian voimme sitten yhdessä ihastella ja ihmetellä omia ja muiden lopputuloksia!

Kaikista hienoimpia raportteja lopputuloksista tulee, jos otat minulle kuvan muistiinpanoistasi, ja ne julkaistaan tämän uutisen alla! Saatan jopa tehdä oman sivun, jolle tulee kuvagalleria saamistani kuvista!

Voit lähettää lopputuloksesi täysin nimettömänä, enkä koskaan missään olosuhteissa paljasta nimeäsi enkä mitään muitakaan tietojasi!

Eli täällä voitte ihastella kurssin lopputuloksia: sydantyo.org/itsetunnon-minikurssin-lopputuloksia

 

Sydäntyöterveisin,

Anna Kallunki