Back to All Events

Mindfulnessia iäkkäille - Jotain sydämellä

  • Seinäjoen kansalaisopisto 44 Hakolantie 60550 Suomi (map)

Mindfulnessia iäkkäille

Kurssi on jo ohi, mutta sille on toivottu jatkoa ja jatko on Seinäjoen Kansalaisopiston päättäjillä harkinnassa!

Tarkoitettu 65+ -vuotiaille. Oletko ehtinyt nähdä ja kokea yhtä sun toista? Kurssilla syvennymme mieltä painaviin asioihin, jotka kaipaavat jonkinlaista huomiota sinulta itseltäsi. Ääneen niitä ei tarvitse sanoa, jokainen voi omassa rauhassaan kuulostella itseään. Illan aikana taakkamme alkavat keventyä, kun sydämellämme olevat asiat tulevat huomioiduiksi hyväksyvän tietoisen läsnäolon harjoitusten avulla. 

Päälle joustavat, mukavat ja lämpimät vaatteet. Mukaan evästä tauolla syötäväksi ja juotavaksi. OPH. Senioreille ja eläkeläisille maksuton, muuten 10€. Opettaja tarkistaa kurssin alussa oikeuden alennettuun hintaan.

Kansalaisopiston peilisalissa 5.10.17. klo 15.00.-17.30.

Ilmoittautuminen Seinäjoen kansalaisopiston kautta. Kurssi on täynnä, mutta kannattaa ilmoittautua varasijalle!

Earlier Event: October 4
Hengityskoulu