Back to All Events

Painonhallinta Webinaari syyskuussa 2018


  • RAUHANTILA 6 Koulukatu Tampere, 33200 Finland (map)

Ajankohta:

VARMISTUU MYÖHEMMIN

la klo 11.00.-14.00. ja su klo 11.00.-14.00.

Hinta: 99€

Elämäntapojemme ja valintojemme taustalla vaikuttaa se, millaisia itseemme ja koko maailmaan liittyviä uskomuksia olemme elämämme varrella sisäistäneet. Suurimman osan uskomuksistamme olemme omaksuneet jo lapsuudessamme!

Tämän kahden päivän seminaarin aikana opit pitämään painosi aina ihanteellisena, ja opit AJATTELEMAAN ja järjestämään elämäsi sellaiseen kuntoon, ettei sinun enää koskaan tarvitse laihduttaa!

Sisältää painonhallinta-hypnoosin ja seminaarin. Opimme, miten se miten ajattelemme ruuasta vaikuttaa syömiseemme. Opettelemme myös tunnistamaan ravinnon joka on meille hyväksi ja joka ei lihota meitä. Kaikkein tärkeintä on se, että opimme ymmärtämään ja hallitsemaan omaa mieltämme ruokaan liittyvissä valinnoissa. Harjoittelemme myös mindfull eating -metodia, eli tiedostavaa hyväksyvää läsnäolevaa tapaa olla läsnä ruokaan liittyville tarpeillemme ja mielihaluillemme, tehdä ruokaan liittyviä valintoja.

Kaikki seminaariin osallistuvat saavat bonuksena -50% alennuksen henkilökohtaisesta RTT-hypnoosihoidosta! Hoito varataan ja maksetaan erikseen ja voidaan tehdä juuri sinulle sopivana ajankohtana.

Varaa paikkasi ennen kuin sali on täynnä!

 

Earlier Event: September 29
Rauhantilan 1.-vuotissynttärit!
Later Event: September 30
Minä Olen Riittävä - Itsetuntokurssi