RTT-muutoshoito

RTT-muutoshoito

139.00

Noin tunnin kestävä hoito RTT-menetelmällä (Rapid Transformational Therapy). Käynti sisältää henkilökohtaisesti jokaiselle omalla nimellä ja omiin tarpeisiin ja asiakkaan omalla nimellä tehdyn äänitteen, jota on tarkoitus kuunnella päivittäin 21 päivää istunnon jälkeen ja sen jälkeen tarvittaessa.

RTT eli Rapid Transformational Therapy on uudenlainen hypnoosia, NLPtä, analyysia ja keskustelua hyödyntävä hoitomuoto.

RTT-lyhenne tulee sanoista Rapid Transformational Therapy, eli nopea muutoksen tekevä terapia. Sen on kehittänyt maailman laajuisesti tunnettu ja arvostettu brittiläinen terapeutti Marisa Peer. RTT-metodi on hänen ratkaisunsa siihen, että aikaa ja rahaa on ihmisillä rajallisesti, ja muutosta halutaan nyt eikä kymmenen vuoden päästä. Vaikka ihminen kävisikin tavanomaisessa psykoterapiassa, hän voi saada välitöntä helpotusta RTT-muutoshoidosta, jossa vaikutetaan suoraan alitajunnassa muhiviin asioihin, jotka saavat aikaan ongelmia.

RTTllä hoidetaan ongelmia laidasta laitaan: kaikissa asioissa on jotain, johon voidaan mieleen vaikuttamalla hoitaa. Sen avulla on päästy eroon muunmuassa seuraaviin asioihin liittyvistä ongelmista:

Suhde ruokaan Jännittäminen Pelot ja fobiat Mielialan ja mielenterveyden ongelmat Tupakointi Riippuvuudet Painonhallinta Krooniset sairaudet Lapsettomuus Uneen ja nukkumiseen liittyvät ongelmat Ja monet monet muut...!

Lue ja kysy lisätietoja osoitteessa anna.kallunki@sydantyo.org

Quantity:
Lisää ostoskoriin