Tavoitteisiin pääsevää lyhytkestoista terapiaa

Sydäntyön valikoimassa on kaksi terapiaa, joilla voidaan saavuttaa yksi tarkoin rajattu tavoite jo nopeasti: RTT-terapia ja Ratkaisukeskeinen Lyhytterapia. Molemmat on vartavasten kehitetty sitä varten, että ihmiset haluavat muuttaa tilannettaan oikeaan suuntaan jo nopeassakin ajassa, vaikka suuriin muutoksiin meneekin pidempi aika. Nämä kaksi terapiaa ottavat varmoja askeleita kohti toivottua olotilaa ja sysäävät jopa voimakkaitakin muutoksia liikkeelle.

Nyt sinulla on oivallinen mahdollisuus tutustua jompaan kumpaan tai jopa molempiin! Meneillään on nimittäin kolme eri tarjousta!

  1. Lokakuun loppuun asti Sydäntyön Ratkaisukeskeinen Lyhytterapia Anna Kallungin tekemänä harjoitustyönä on vain 45 euroa! Jos varaat sarjan käyntejä, esimerkiksi 10-25 kertaa, saat KAIKKI KERRAT ALENNETTUUN HINTAAN, vaikka et tietenkään ehtisi käydä niitä lokakuun loppuun mennessä.

  2. Kaikki lyhytterapiakäynnin tai käyntejä ostaneet saavat -30% alennusta kaikista muista Sydäntyön palveluista! Suosittelen erityisesti kokeilemaan Ratkaisukeskeisen Lyhytterapian ja RTT-terapian yhdistelmää, eli käymään kummassakin terapiassa joko peräkkäin tai ottamaan RTT-terapian lyhytterapiakäyntien sarjan aikana.

  3. Kaikki RTT-terapian lokakuun loppuun mennessä varanneet saavat siitä alennusta -25%! Se on jo merkittävä alennus, koska hinta on tällä hetkellä 298 euroa. Hintaa on painetta muiden RTT-terapeuttien hintatason huomioon ottaen nostaa, ja jossain vaiheessa se täytyykin tehdä kunnioituksesta muita kohtaan. RTT-terapian saat maksaa niin pienissä osissa kuin haluat, kunhan vain maksat koko summan yhdessä sovittuun eräpäivään mennessä.

0807F0FC-5034-4B35-9394-33C346E66331.png

Nyt ei kannata empiä:

  • Jos olet terapian tarpeessa

  • Olet aina halunnut kokeilla jotakin terapiaa

  • Olet ollut utelias RTT-terapiaa kohtaan

  • Jos sinulla on tavoite tai haaste, jonka haluaisit muuttuvan johonkin suuntaan

Kumpikin näistä terapioista auttavat sinua erinomaisesti merkittävän harppauksen eteenpäin, elleivät jopa maaliin asti - sitäkin tapahtuu jatkuvasti!

HINNAT NOUSEVAT HETI LOKAKUUN PÄÄTYTTYÄ.