Varaa terapiasi tarjouksen aikana, mutta aloita vasta sYksymmällä

TERAPIAAN HETI JA EDULLISESTI - MYÖS ETÄNÄ!

VARAA NYT - ALOITA SYKSYMMÄLLÄ ➡️ sydantyo.org

🤍 Olen Anna Kallunki, etsin harjoitusasiakkaita Ratkaisukeskeiseen lyhytterapiaan HINTAAN 45€ per kerta! (Tarjous on astunut voimaan 31.5.22. ja on voimassa toistaiseksi.)

🤍 Terapia voidaan toteuttaa etäterapiana tai Tampereen keskustassa osoitteessa Puutarhakatu 16 B.

🤍 Minulla on myös aikaisempaa kokemusta ja koulutusta terapiatyöstä, josta voit lukea enemmän sivustoltani sydantyo.org.

☀️ Lyhytterapialla on tarkoitus vaikuttaa tarkkaan rajattuun ongelmaan. Siinä määritellään terapian alussa ja sen aikana selkeät tavoitteet, joihin asiakas haluaa päästä.

☀️ Ratkaisukeskeisen lyhytterapian tarkoitus voidaankin sanoa olevan ratkaisu, muutos. Usein muutos laitetaan käyntiin terapian aikana, eikä sitä tarvitse vielä terapian aikana toteuttaa tai saada valmiiksi.

☀️ Ratkaisukeskeisessä lyhytterapiassa keskitytään enemmän tähän hetkeen, kuin menneisyyteen. Samalla tavalla huomio on enemmän ratkaisussa kuin ongelmassa. Niin menneisyyttä kuin ongelmaa tarkastellaan sen verran, että niistä saadaan tarpeellinen määrä tietoa.

☀️ Sen jälkeen selvitetään se, miten tällä hetkellä asioihin voidaan vaikuttaa niin, että ogelma ratkeaa. Katse on siis tässä hetkessä ja seuraavassa askelessa tulevaisuuteen, sekä mielikuvissa toiveiden tulevaisuudesta, jossa ongelma on ratkennut ja asiat asiakkaan toivomalla tavalla.

☀️ Tyypillisesti se sisältää 1-25 käyntiä, mutta myös pidempikestoinen terapia on mahdollista. Käynnit lopetetaan sitten, kun asiakas kokee, ettei niille ole enää tarvetta.

☀️ Ensimmäisellä käynnillä kartoitetaan ihmisen tilanne, johon hän toivoo ratkaisua.

☀️ Lyhytterapiaan ei tarvitse olla lähetettä, eikä se vielä toistaiseksi ole Kelan tukemaa terapiaa.

☀️ Lyhytkestoisuutensa ansiosta Ratkaisukeskeinen lyhytterapia ei ole samanlainen taloudellinen rasite, kuin psykoterapia. Kaiken lisäksi Sydäntyön palveluista saavat vähävaraiset -25% alennuksen.

☀️ Ratkaisukeskeinen lyhytterapia sopii erinomaisesti myös psykoterapiaan pääsyä odotellessa, tai psykoterapian tarpeen selvittelyyn sikäli, että jos lyhytterapia ei riitä vaan tarvitaan enemmän, ja jos lyhytterapian tuloseksena yhdessä todetaan, että tarvetta psykoterapialle on.

🤍 Jos kiinnostuit, ota yhteyttä tai varaa aika osoitteessa sydantyo.org.

Yst.

Anna Kallunki

Sydäntyö - Heartwork

sydantyo.org

anna.kallunki@sydantyo.org

Anna Kallunki