Back to All Events

Samean Veden Kirkastaminen: Mindfulnessia Mielen Terveydeksi


  • RAUHANTILA 6 Koulukatu Tampere, 33200 Finland (map)

Tervetuloa hellimään mieltäsi mindfulness-tunnille, jolla tehdään harjoituksia, jotka on kehitetty erityisesti erilaiselle mielen tasolla ilmeneville oireille.

Kun ajatusten ja tunteiden annetaan olla, ne selkeytyvät ja kirkastuvat, kertovat viestinsä ja menevät pois. Aivan kuten vesikin tekee, kun sen antaa olla. Muta painuu hiljalleen pohjaan, kun lakkaat hämmentämästä vettä, ja olet vain ja havainnoit. Sen jälkeen pystyt näkemään asioiden todellisen laidan.

Tule kokemaan tämä universaali vanhan kansan viisaus!

Kärsit sitten unettomuudesta, stressistä, jännittämisestäylisuorittamisesta tai riippuvuudesta, pääset tekemään juuri omaan vaivaasi kehitettyjä harjoituksia ja saat tunnilla juuri omaa tilannettasi helpottavaa ohjausta.

Ryhmässä tehdään myös mielenterveydellisille vaivoille, kuten masennukselle, ahdistukselle ja pakko-oireiselle häiriölle erityisesti kehitettyjä harjoituksia.

Laita sähköpostia osoitteeseen anna.kallunki@sydantyo.org ja pyydä ohjausta ja harjoituksia juuri omiin mielen haasteisiisi!

Tunnin vetäjällä Anna Kallungilla on jo laaja valikoima ja kokemus eri mielen oireille kehitettyjen harjoitusten ohjaamisesta ja soveltamisesta yksilökohtaisesti, ja valikoima laajenee koko ajan.

Tunti pidetään Rauhantilalla syksyllä 2018 maanantaisin klo 13-14. 

Päivämäärät: Joka maanantai 3.9.-27.11.

Kellonaika: 13.00.-14.00.

Paikka: Rauhantila, Koulukatu 6, 33200 Tampere.

Hinta: Ovimaksullinen, eli jokainen maksaa omatuntonsa mukaisesti. (Voit maksaa esim. 1-100e)

Kenelle: Kenelle tahansa, joka haluaa pitää huolta omasta mielestään.

Miksi: Mindfulnessin harjoittamisesta on lukuisissa tutkimuksissa todettu kiistattomasti olevan suurta apua monenlaisten mielen ongelmien kanssa!

Mitä saat tunneilta: Saat työkaluja selvitä haastavista asioista ja tilanteista. Opit ohjaamaan omaa mieltäsi, ajatteluasi, tunnetilojasi ja reaktioitasi. Alat erottaa sen, mikä on omaa ajatteluasi ja mikä tai kuka taas on se joka ajatukset voi havaita. Saat taidon voittaa aikaa tiedostaa ja harkita, ennen kuin toimit ja reagoit.

Ilmoittautuminen: TUNNILLE EI TARVITSE(KAAN) ILMOITTAUTUA! Ainoastaan jos haluat, että sinulle ilmoitetaan siinä tapauksessa, että tunti on peruutettu siltä kertaa, voit antaa ohjaajalle puhelinnumerosi niin että tämä voi ilmoittaa sinulle peruuntumisesta!

Mitä mukaan: Mukavat joustavat vaatteet, jotka ovat tarpeeksi lämpimät, mutta joita voi tarvittaessa myös vähentää.

NÄHDÄÄN TUNNILLA, KYNNYS ON MATALAMPI KUIN USKOTKAAN!

Sydäntyöterveisin,

Anna Kallunki

Later Event: September 4
Naistenpiiri